[ jedit-Bugs-1531416 ] 4.3pre6 show-buffer-switcher: inserts keypress into buffer

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[ jedit-Bugs-1531416 ] 4.3pre6 show-buffer-switcher: inserts keypress into buffer

SourceForge.net
Bugs item #1531416, was opened at 2006-07-30 21:43
Message generated for change (Comment added) made by mickhollins
You can respond by visiting:
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=100588&aid=1531416&group_id=588

Please note that this message will contain a full copy of the comment thread,
including the initial issue submission, for this request,
not just the latest update.
Category: keyboard / mouse
Group: None
Status: Open
Resolution: None
Priority: 5
Private: No
Submitted By: Suraj Kurapati (cyzsuraj)
Assigned to: Nobody/Anonymous (nobody)
Summary: 4.3pre6 show-buffer-switcher: inserts keypress into buffer

Initial Comment:
In r6460 of jEdit from SVN, the BufferSwitcher GUI is
inserting keypresses (used to choose an item from the
BufferSwitcher) into the chosen buffer.

To reproduce this problem:

1. Create two empty files named "foo" and "bar".

2. Left-click on the BufferSwitcher, and observe that
the BufferSwitcher popup-menu has appeared.

3. Press the lower-case "f" key, and observe that the
"foo" buffer is now shown AND its now contains the "f"
character for its contents.

The expected result is that, in step 3, the "foo"
buffer should be shown but the "f" character should NOT
be inserted into the buffer.

Thanks for your attention.

----------------------------------------------------------------------

Comment By: Mick Hollins (mickhollins)
Date: 2006-11-14 12:44

Message:
Logged In: YES
user_id=1645075

I'm thinking of trying to diagnose and fix this bug, but I'm
not sure where to start. I know Java so that's not the issue.

I have jedit running inside the jswat debugger and am
stepping through code, but I really don't know the jedit
code base at all and would appreciate it if someone could
point me in the right direction if you have any ideas what
might be causing this problem. If not, I guess I'll keep
plodding ...

thanks,
mick

----------------------------------------------------------------------

Comment By: Suraj Kurapati (cyzsuraj)
Date: 2006-08-16 01:09

Message:
Logged In: YES
user_id=315014

This also happens with 4.3pre6.

----------------------------------------------------------------------

You can respond by visiting:
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=100588&aid=1531416&group_id=588

-------------------------------------------------------------------------
Using Tomcat but need to do more? Need to support web services, security?
Get stuff done quickly with pre-integrated technology to make your job easier
Download IBM WebSphere Application Server v.1.0.1 based on Apache Geronimo
http://sel.as-us.falkag.net/sel?cmd=lnk&kid=120709&bid=263057&dat=121642
--
-----------------------------------------------
jEdit Developers' List
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/jedit-devel